Kvalitet Højvang Snedkeri beskæftiger sig med mange forskellige opgaver inden for vort område, både færdige produkter samt delkom- ponenter og lønarbejde, se i vort galleri, et udpluk af de opgaver vi har lavet siden starten i 2002.   Vi sætter en ære i at levere den aftalte kvalitet, til den aftalte tid og til en konkurrencedygtig pris.
Produktion:  Rugmarken 2 7620 Lemvig                             
Specialopgaver:
Kontakt:  Ivan Kjælder
20 40 13 44
Vores opgave bestod i nedtagning og restaurering af stolestaderne, hvor de bevaringsværdige endegavle fra henholdsvis 1768 og 1935 skulle genbruges. Det var en meget spændende opgave, hvor vi naturligvis er tilgået opgaven med stor respekt og omhu i arbejdet. Resultatet er vi meget stolte af. Vi fik også til opgave at lave nye paneler til kirkerummet, nummertavler, salmebogsreoler samt en kommandocentral til al elektronikken i kirken.
Historie: Midt i Lemvig By, midt i byens travle liv ligger Lemvig Kirke. Her har den ligget siden år 1760. Kirken er et naturligt centrum for byens borgere, hvor alle er velkomne til at gå ind og studere det smukke kirkerum og finde historien i Bodil Kaalunds malerier. I 2011 og 2012 gennemgik Lemvig Kirke en gennemgribende udvendig og indvendig renovering, og genåbnede i februar 2013 ved en stor kirke fest. Indvendig er koret bl.a. indrettet til koncerter og andre arrangementer, stolestader er fornyet og farvesætningen korrigeret.
Højvangs opgaver
Kirken
Specialopgaver Højvang Snedkeri har i samarbejde med arktiekten gennem hele forløbet restaureret nænsomt.
Lemvig Kirke
HØJVANG SNEDKERI
Produktion:  Rugmarken 2   7620 Lemvig     Kontakt:  Ivan Kjælder  20 40 13 44
HØJVANG SNEDKERI