Kvalitet Højvang Snedkeri beskæftiger sig med mange forskellige opgaver inden for vort område, både færdige produkter samt delkom- ponenter og lønarbejde, se i vort galleri, et udpluk af de opgaver vi har lavet siden starten i 2002.   Vi sætter en ære i at levere den aftalte kvalitet, til den aftalte tid og til en konkurrencedygtig pris.
Produktion:  Rugmarken 2 7620 Lemvig                             
Specialopgaver:
Kontakt:  Ivan Kjælder
20 40 13 44
Søstrene Grene blev startet i Århus af de to Grene søstre i 1973. Oprindeligt lå butikken på en svært tilgængelig 1. sal, hvor der tidligere havde været konditori. Idéen med de lave priser, kalkuleret ud fra en fast avance, opstod ud fra en opfattelse af, at der skulle noget ekstraordinært til, for at få kunderne til at tage turen op af den stejle trappe til 1. sal. Søstrene Grene var således den første discountbutik i Danmark og allerede fra første dag, en butik der skilte sig ud fra mængden. Højvang Snedkeri lever flere produkter til butikkerne
Historie
Søsterne Grene Højvang Snedkeri leverer butiksinventarer til ny etablerede butikker og supplerer de i forvejen eksisterende butikker.
Søstrene Grene
HØJVANG SNEDKERI
Produktion:  Rugmarken 2   7620 Lemvig     Kontakt:  Ivan Kjælder  20 40 13 44
HØJVANG SNEDKERI